Sidste båd i mål ved årets PALBY FYN CUP 2023 – blev Abelone kl. 04.41.09 søndag morgen – de sidste 2 både der manglede er udgået.

Det har været en rigtig god sejlads i år, med både vindstille og fin vind. Pga. vejrudsigten besluttede løbsledelsen at sende sejlerne afsted med Fyn om styrbord og tilbagemeldingerne var, at det var en god beslutning. Det nye tiltag – at kunne sejle kort bane – gennemførte 10 både og var rigtig godt tilfredse med den mulighed for stadig at dyste på vandet og samtidig få oplevelsen af et stort stævne og den hyggelige atmosfære før sejladsen. Så alt i alt har der været rigtig mange positive tilbagemeldinger fra sejlerne, hvilket vi er utrolig glade for.

Der var i år tilmeldt 264 både. Af dem var 37 tursejlere, 5 doublehanded og 21 flerskrogsbåde.

I alt gennemførte 191 både og undervejs udgik 57 og 17 kom ikke til start. Den hurtigste omsejlingstid blev 25.09.42 t. sejlet af flerskrogsbåden, “Just Like 7 Heaven” med skipper Bo Hasseriis fra  KDY i en Seacart 30.

Den hurtigste kølbåd blev – igen i år. “Quinta Light”- en HH 42 med skipper Anders Bogason fra KDY i tiden 27.51.10 t. Blandt de 5 både der sejlede doublehanded var det “Aurum” en Arcona 340 fra Veddelev Strands Bådelaug med skipper Christian Klimt-Møllenbach der sejlede hurtigst i tiden 31.23.05 t.

EN STOR TAK fra BOGENSE SEJLKLUB til alle deltagere samt alle vores gode sponsorer og hjælpere, der har været med til at afvikle det 32. stævne fra Bogense Sejlklub.

Alle resultater og masser af billeder og videoer kan ses på  Palby Fyn Cup

PÅ GENSYN TIL PALBY FYN CUP I BOGENSE DEN 31. MAJ – 02. JUNI 2024