Seneste nyt

Gruppe og mellemdistance vindere.

juni 11th, 2023|

Gruppevindere:   GR 1:  Glenn Ludvigsen, Luffe 44, L. Uffe,  Skærbæk bådklub (Lodtrækning) GR 2: Erik Andersson, Targa 96,  Chivas , Bogense Sejlklub (Lodtrækning) GR 3: Søren Juel, Albin Express, Explorer, Thurø Sejlklub GR 4: Bo Ærstrøm, Arcona 340, Makani, Lynæs GR 5: Jacob Dyrholm, Dragonfly 28 Touring, Penelope,  Ebeltoft GR 6: Ingen deltagere           Mellem distance vindere DH: DH Lang: 1.  Søren Juel, Albin Express, Explorer, Thurø Sejlklub DH Lang: 2. Mathias Degn, Albin Express, Sailing team NGIN, Aarhus sejlklub DH lang: 3. 70 - Morten Arndal, Smarag,  Lambirghini Rumba, Horsens Sejlklub DH kort: 1. Bo Ærstrøm, Arcona 340, Makani, Lynæs DH kort: 2. Søren Ulriksen, X‐332, RelaX, Bogense Sejlklub DH kort: 3. Peter Reinhold Hansen, Impala 31, Roughphy, Kerteminde           Mellem distance vindere TEXEL:   TEXEL lang: 1. Jens Quorning, One Off, Dragonfire, Skærbæk bådeklub TEXEL lang: 2. Jan Andersen, Marlin 33, Black Marlin,  Thurø TEXEL lang: 3. Peter Lang, Dragonfly 40, Tripple Star,  Skærbæk bådeklub TEXEL kort: Ingen deltagere.             Mellem distance vindere TUR: (Lodtrækning) TUR lang: 1. Jens Lorenzen, First 40.7, CaMeVa Bien, Gråsten Sejlforening TUR lang: 2. Mette Liltorp, Bavaria 44, Cinderella,  Middelfart TUR lang: 3. Lars Østrup, Dufour 40P, Elle, Ebeltoft Vig TUR kort: 1. Erik Andersson, Targa 96, Chivas, Bogense TUR kort: 2. og 3. Ingen   STORT TILLYKKE til alle vinderne. Alle vindere vil blive kontaktet sidst i juni måned.   Lodtræknings præmier udtrukket til skippermødet. Raymarine rorpindspilot: Jens Peter Ploug, Nano, Faaborg Sejlklub Kraftwerk – Værktøjskuffert: Volker Kintzel, Anna X, Kiel Pelle P: 2 stk. Sejlertasker: Kristian Skjærlund, Anna, Jyllings Sejlklub Michael Terp Knudsen, Duet Nemo, Middelfart Sejlklub Gori Gavekort: Per Scheel Rasmussen, Freelancer, Holbæk Sejlklub       Lodtræknings præmier blandt alle fuldførte både.   Phoenix smart 12/50: Dan Østergaard, Salona 41, Milero Veloce, Kolding Sejlklub Element 9S: Thue Bjørn Betak, X99, Xjoldmø, Holbæk Sejlklub Phonix Smart 12/30: Bo Kristensen, X-362 Sport, Galax, Snaptun Sejlklub Element 7S: Allan Jensen, Dominant 95, Pernille, Møn   Der tages forbehold for tastefejl.

Foto konkurrence

juni 8th, 2023|

Det første billeder indsendt af sejlerne er nu lagt på hjemmesiden. Send endelig flere billeder ind til konkurrencen.

Tak for denne gang

juni 4th, 2023|

Sidste båd i mål ved årets PALBY FYN CUP 2023 - blev Abelone kl. 04.41.09 søndag morgen - de sidste 2 både der manglede er udgået. Det har været en rigtig god sejlads i år, med både vindstille og fin vind. Pga. vejrudsigten besluttede løbsledelsen at sende sejlerne afsted med Fyn om styrbord og tilbagemeldingerne var, at det var en god beslutning. Det nye tiltag - at kunne sejle kort bane - gennemførte 10 både og var rigtig godt tilfredse med den mulighed for stadig at dyste på vandet og samtidig få oplevelsen af et stort stævne og den hyggelige atmosfære før sejladsen. Så alt i alt har der været rigtig mange positive tilbagemeldinger fra sejlerne, hvilket vi er utrolig glade for. Der var i år tilmeldt 264 både. Af dem var 37 tursejlere, 5 doublehanded og 21 flerskrogsbåde. I alt gennemførte 191 både og undervejs udgik 57 og 17 kom ikke til start. Den hurtigste omsejlingstid blev 25.09.42 t. sejlet af flerskrogsbåden, "Just Like 7 Heaven" med skipper Bo Hasseriis fra  KDY i en Seacart 30. Den hurtigste kølbåd blev - igen i år. "Quinta Light"- en HH 42 med skipper Anders Bogason fra KDY i tiden 27.51.10 t. Blandt de 5 både der sejlede doublehanded var det "Aurum" en Arcona 340 fra Veddelev Strands Bådelaug med skipper Christian Klimt-Møllenbach der sejlede hurtigst i tiden 31.23.05 t. EN STOR TAK fra BOGENSE SEJLKLUB til alle deltagere samt alle vores gode sponsorer og hjælpere, der har været med til at afvikle det 32. stævne fra Bogense Sejlklub. Alle resultater og masser af billeder og videoer kan ses på  Palby Fyn Cup PÅ GENSYN TIL PALBY FYN CUP I BOGENSE DEN 31. MAJ - 02. JUNI 2024  

Søndag kl. 05.00

juni 4th, 2023|

Så er der kommet endnu en båd i mål. Det er tursejleren "Abelone" En Halberg Rassy 352 fra Aarøsund Bådelaug. Der er nu to både tilbage i sejladsen, som ikke har passeret mållinjen. Den ene ligger i Middelfart Marina og da det er en tursejler er det tilladt at søge havn og så sejle videre når de skønner det. Derudover er der endnu en i Svendborg, som ikke har meldt sig udgået, men det er tvivlsomt, om de når mål inden tidsfristen. Det er trætte men seje sejlere der kommer ind i bureauet efter turen omkring Fyn og de nyder den varme tiltrængte suppe.

Søndag kl. 02.00

juni 4th, 2023|

Så er der kommet endnu en båd i mål -  delt. nr. 18 "Tvebak" Granada 30 fra Sejlklubben Neptun Vejle og der mangler nu kun 2 både i årets sejlads rundt om Fyn. I bureauet er humøret højt og der bliver hygget og spist lidt suppe og evalueret over sejladsen, som har været rigtig god.

Søndag 00.10

juni 3rd, 2023|

Der har været travlt i bureauet de sidste 5 timer. Vi har nu fået langt de fleste både i mål og der mangler kun 3 både. Det er nogle glade sejlere vi møder og flere har givet udtryk for, at de har sat stor pris på, at der i år blev sejlet styrbord rundt. Der er blevet delt flittigt ud af suppebilletterne, og de er blevet taget godt imod af de efterhånden godt trætte og lidt kolde sejlere.

Lørdag kl. 22.00

juni 3rd, 2023|

Der har været fart på måltagningen de sidste par timer, også i bureauet har der været fart på, men trods travlhed har vi modtaget en masse dejlige glade sejlere. De sidste både er nu nået til Stenderuphage, vinden er gået i vest og vi glæder os til at tage imod de sidste sejlere. Vi opfordrer til at man følger sejladsen på Trac Trac. Vær opmærksom på at udgåede både stadig kan ses i sejladsen. Her henviser vi til at se måltagnings resultater på palbyfyncup.dk , her vil udgåede både være markeret med DNF.

Gruppe Præmier mellemdistance

juni 3rd, 2023|

I år har vi som noget nyt mellemdistance præmier, til dem der ifølge præmietiden er kommet først til Fyns Hoved. De foreløbige vindere er: DH lang bane  Deltager 47: Albin Express Sailing Team NGIN, Aarhus Deltager 48: Albin Express, Explorer, Thurø Deltager 65: X-79, Charole, Rungsted DH kort bane Deltager 263: Arcona 340, Makani, Lynæs Deltager 257: X-332, RelaX, Bogense Deltager 57: Impala 37, ROUGHPHY, Kerteminde Texel lang bane Deltager 254: One Off Trimaran, Dragonfire, Skærbæk Deltager 253: Marlin 33, Black Marlin, Thurø Deltager 246, Dragonfly 40 carbon, Tripplestar, Skærbæk Turbådenes vindere findes ved lodtrækning senere.

HUSK

juni 3rd, 2023|

Husk Skilt, Tracker og Rundingsskema når I komme i Bureauet efter endt sejlads.

Lørdag kl. 19.55

juni 3rd, 2023|

Det er et smukt syn, med alle de deltagere som kommer med spiler mod mållinjen, og de kommer i en lind strøm. Der er 4-6 m/s og både vinden ig strømmen er med, når man kommer forbi Strib. Der er kl 19.50 gået 34 både i mål, og de sejlere der kommer ind er i godt humør.  

Lørdag kl 18.00

juni 3rd, 2023|

Der er  kommet mere vind og bådende ligger som perler på en snor. Der sejles med god fart mellem 5-9 knob mod mål. Hovedfeltet ligger mellem Assens og Strib, de forreste har passeret Strib fyr og er på vej mod Røjle. Vi opfordrer til at man følger sejladsen på Trac Trac. Vær opmærksom på at udgåede både stadig kan ses i sejladsen. Her henviser vi til at se måltagnings resultater på palbyfyncup.dk Her vil udgåede både være markeret med DNF.  

Lørdag kl 17.21.09 – Første DH-båd i mål

juni 3rd, 2023|

Første kølbåd HH 42 er gået i mål kl. 17.21.09. Quinta Light, deltager nr. 235 med Skipper Anders Bogason Vi opfordrer til at man følger sejladsen på Trac Trac. Vær opmærksom på at udgåede både stadig kan ses i sejladsen. Her henviser vi til at se måltagnings resultater på palbyfyncup.dk Her vil udgåede både være markeret med DNF.  

Lørdag kl. 15.54.39 – Første flerskrogsbåd i mål

juni 3rd, 2023|

Flerskrogsbåden, deltager nr. 256, Just Like 7 Heaven går i mål som første båd kl. 15.54.39 med Skipper Bo Hasseriis . De blev modtaget på kajen med champagne. Flerskrogsbåden Dragon Fire deltager nr. 254, med Skipper Jens Quorning, går i mål som nr. 2 kl. 16.19.02 Flerskrogsbåden Black Marlin, deltager nr. 253, med Skipper Jan Andersen er gået i mål, som nr. 3 kl. 17.04.31 Dommerbåden melder, at de næste er på vej og kan ses i horisonten. Vi opfordrer til at man følger sejladsen på Trac Trac. Vær opmærksom på at udgåede både stadig kan ses i sejladsen. Her henviser vi til at se måltagnings resultater på palbyfyncup.dk Her vil udgåede både være markeret med DNF.  

Lørdag kl 15.00

juni 3rd, 2023|

Flerskrogsbåden Just Like 7 Heaven er her kl. 15.00 passeret Strib og er som den første båd på vej i mål med en fart på 12 knob. Dragon fire, der valgte at sejle uden om Langeland og Ærø har nu passeret den nye Lillebæltsbro nærmer sig Strib og logger 16 knob. Der er kommet mere vind og hovedfeltet ligger ud for Assens. Vi opfordrer til at man følger sejladsen på Trac Trac. Vær opmærksom på at udgåede både stadig kan ses i sejladsen. Her henviser vi til at se måltagnings resultater på palbyfyncup.dk Her vil udgåede både være markeret med DNF.  

Lørdag kl 13.00

juni 3rd, 2023|

Vinden sydvest for Fyn er nu 3 m/s fra SV og bådene bevæger sig hurtigere op i Lillebælt. Flerskrogsbåden "Just Like 7 Heaven" ligger ud for Bogø og logger nu 10 kn. De forreste DH-både er nået Helnæs og logger omkring 6-7 kn. Den forreste Double-hand-sejler er stadig delt. nr. 164 "Aurum" og ligger ud for Horne Land. Vi opfordrer til at man følger sejladsen på Trac Trac. Vær opmærksom på at udgåede både stadig kan ses i sejladsen. Her henviser vi til at se måltagnings resultater på palbyfyncup.dk Her vil udgåede både være markeret med DNF.  

Lørdag kl 11.30

juni 3rd, 2023|

Den meget svage vind syd for Fyn kommer nu fra SV og bådende bevæger sig kun langsomt fremad. Vi opfordrer til at man følger sejladsen på Trac Trac. Vær opmærksom på at udgåede både stadig kan ses i sejladsen. Her henviser vi til at se måltagnings resultater på palbyfyncup.dk Her vil udgåede både være markeret med DNF.

Lørdag kl 09.33 – sidste båd i mål – KORT bane

juni 3rd, 2023|

Så kom den sidste båd i mål på kort bane og i alt har 10 både gennemført den korte sejlads nord for Fyn. Den forreste Flerskrogsbåd Delt. nr. 256 "Just like 7 heaven" er nået Helnæs og logger kun 1,7 kn. Blandt 5 både der sejler Double hand er det stadig delt. nr. 164 "Aurum" der ligger forrest. Der er i skrivende stund udgået 23 både - de fleste pga. manglende vind. Vejrudsigten lover dog mere vind sidst på eftermiddagen.

Lørdag kl. 8.00

juni 3rd, 2023|

Den forreste DH-båd Delt. nr. 235“Quinta Light” ligger nord for Avernakø og logger 5 kn. Hovedfeltet ligger længere inde i Svendborg Sund, hvor der næsten ingen vind er. En båd har forespurgt bureauet om de må starte motoren for at få strøm på båden, hvilket er tilladt, hvis man ikke sætter den i gear. Det er en kold morgen med høj sol og vejrudsigten lover sydlig vind 2-4 m/s her i formiddag. Følg sejladsen via app. TracTrac.

Lørdag kl. 06.00

juni 3rd, 2023|

De der har valgt at sejle udenom Langeland og Tåsinge, har altså ikke vundet på deres strategi. De fleste ligger dog fortsat tæt i Svendborgsund, hvor de for de flestes vedkommende logger under 2 knob. Vi har fået 9 både i mål på kort bane. Desværre er der 7 både, der er udgået, hvoraf to var grundstødt i Svendborgsund.

Lørdag kl 04.00

juni 3rd, 2023|

Det lysner her på havnen i Bogense. Der er nu kommet 7 både i mål på kort bane. Det er glade sejlere, vi har taget imod her i Bureauet. Spækhuggeren Norrøna meldte, at de havde været utrolig heldige med strømforholdene på vej mod Fredericia og retur. Der er godt 100 både der har passeret meldepunktet i Svendborg, men der er ikke meget vind at komme gennem Svendborgsund med.    

Lørdag kl 03.00

juni 3rd, 2023|

Der er gået 4 både i mål på kort bane. På turen rundt ligger næsten hele feltet mellem Svendborg og nordspidsen af Langeland.

Lørdag kl 02.00

juni 3rd, 2023|

Kl 01.17 passerede 1. flerskrogsbåd, Just Like 7 Heaven, meldepunktet i Svendborgsund. 1. kølbåd CaMeVa Bien, en First 40.7 tursejler passerede kl. 01.45. Quinta Light er forreste ikke tursejler kølbåd, og de ligger nord for Tåsinge. Black Marlin, der ligeledes er en flerskrogsbåd, har valgt at sejle udenom Tåsinge og er pt. syd for Strynø.  

Første både i mål på KORT bane

juni 2nd, 2023|

Første båd i mål på kort bane kl. 23.26.05 en Arcona 340, med Skipper Bo Ærstrøm, Lynæs. De blev modtaget på broen med stort tillykke og en flaske vin. De havde haft en dejlig tur, men koldt her til sidst. Så de var glade for en portion suppe i klubhuset. Næste båd i mål kl. 00.24.24 på kort bane blev X 332 Relax  - lokal Bogense båd - med Skipper Søren Ulriksen

Fredag kl 22.30

juni 2nd, 2023|

Flerskrogsbåden Dragonfire har lagt en taktik og valgt, at passere Langeland om styrbord, som den eneste båd. De sejler 6,4 knob. De første både ligger på vej ind mod Thurø og Svendborg. På kort bane ligger Makani, en Arcona 340 ud for Røjle og sejler 5,4 knob. X 332 Relax har passeret den grønne bøje ved Fredericia og er på vej mod Røjle med en fart på 5,4 knob.